Bienvenue !

Tämä sivusto on omistettu Pariisille. Ihanalle, lumoavalle ja kauniille Pariisille.

Ensikohtaamiseni tuon kaupungin kanssa tapahtui pikkutyttönä, eikä Eiffel-tornia ihmeellisempiä muistikuvia matkasta jäänyt. Toisen kerran kävin Pariisissa viitisentoista vuotta sitten, jolloin kaupunki tuntui minusta vain ”ihan kivalta”. Kolmannella kerralla – kolme vuotta sitten – aika oli oikea ja ihastuin kaupunkiin päätäpahkaa. Kaikki Pariisissa tuntui ihanalta: tyylikkäät ihmiset, silmiähivelevä arkkitehtuuri, lukuisat kukkakaupat ja kirjakaupat, sekä veden kielelle nostattavat boulangeriet. Lämpöasteita oli toukokuun lopussa kuusi astetta ja vettä vihmoi vaakatasossa, mutta tämäkään ei hullaantumistani estänyt.

Sen jälkeen olen tehnyt Pariisiin vuosittain vähintään kaksi reissua. Kotona ollessani seuraan Pariisin ja Ranskan tapahtumia, opiskelen kieltä, kuuntelen ranskankielistä musiikkia ja haaveilen tulevista matkoista. Tämä sivusto on omistettu kaikelle sille, mitä Pariisissa rakastan.

pariisinkevät 118

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s