Rituals

Huomasin tänään, että eräs suosikkikosmetiikkaliikkeeni on rantaunut kesällä Pariisiin. Hollantilainen Rituals tuli minulle tutuksi joitain vuosia sitten Schipholin lentokentältä ja sen jälkeen olen ostanut näitä ihania tuotteita niin Madridista kuin Tallinnan-laivaltakin. Tuotteet ovat ylellisen tuntuisia ja tuoksuisia, mutta varsin edullisia – mainio yhdistelmä siis! Olen kokeillut vartalovoiteita, shampoita ja hoitoaineita, vartalokuorintoja ja käsivoiteita, ja nämä kaikki ovat osoittautuneet onnistuneiksi ostoksiksi. Nyt tätä kosmetiikkaa saa myös Pariisin sydämestä, Marais’sta, osoitteesta 24 Rue Vieille du Temple. Nettisivujen mukaan kauppa on auki päivittäin klo 11-20, joten Happy Buddha -suihkuvaahtotarpeen iskiessä vaikka sunnuntai-iltana, on apu lähellä 🙂

pariisinkevät 072

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s