Julien Nonnon & Montmartren gepardi

Pariisilaiset ovat syyskuussa saaneet nauttia Julien Nonnon -nimisen taiteilijan katutaiteesta ympäri kaupunkia. Hän heijastaa pariisilaisrakennusten seinille valtavan kokoisia kuvia eläimistä puvut päällä. On leijonaa, elefanttia, kukkoa, gorillaa ja vaikka mitä. Vaikuttavan näköiset teokset kulkevat nimellä Safari Urbain. Taiteilija heijastaa kuvan per ilta ja paljastaa facebook-sivuillaan vasta paria tuntia aikaisemmin, mistä kuva tulee löytymään. Teoksillaan Julien Nonnon haluaa herättää ajatuksia ihmisen tavasta pukeutua; tarpeesta kuulua selvästi määriteltyyn ryhmään, mutta samalla olla yksilöllinen.

“This bestiary coming right out of fashion magazines, questions our behavior, our ambivalent desire to be both unique and wanting to belong to a well-defined group. In our way of dressing, we express our vision of the world, while indirectly revealing our social position and financial power. Fashion is nothing other than a means of communication, of integration and belonging to a group.”

Instagram-sivullaan taiteilija kertoo olevansa parhaillaan Genevessä ja että seuraavan kerran uudet eläinhahmot seikkailevat pariisilaisseinillä lokakuussa. Toivottavasti projekti saa jatkoakin! Upeat kuvat tähän mennessä julkaistuista eläinhahmoista voi katsoa vaikka täältä Designboomin nettisivuilta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s