Rakkauslukot, osa 2

Kirjoitin taannoin Pariisin rakkauslukoista, mutta nyt tuli tarve lyhyesti palata aiheeseen. Sosiaalisessa mediassa nimittäin kiertää linkki Viatorin kautta buukattavaan Love Locks Workshopiin Pariisissa. Pöyristykseni oli melkoinen huomatessani, että rakkauslukkojen kiinnittämistä varten järjestetään ihan workshopeja. Eihän se lainvastaista ole, mutta osoittaa varsin huonoa makua kun samaan aikaan Pariisin kaupunki poistaa lukkoja romahtamisvaaran alla olevista silloista minkä ehtii.

Kun workshopin kuvausta lukee, ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Tunnin kestävän workshopin aikana nautitaan lasi samppanjaa (ryhmän koko on maksimissaan 20 henkeä), koristellaan vapaavalintainen lukko hapsuin, tarroin, nauhoin tms ja oppaan johdolla käydään kiinnittämässä se siltaan. Muistoksi saa valokuvan tapahtumasta. Ja tämä lysti maksaa….rummunpäristystä….120 euroa! Sen lisäksi, että on jo lähtökohtaisesti idioottimaista maksaa 120 euroa tällaisesta askartelutuokiosta, on se ennen kaikkea vandalismia. Ja se olisi vandalismia, vaikka workshop maksaisi vain 20 euroa.

Workshopin järjestäjän facebook-sivuille on kirjoitettu jo tulikivenkatkuisia kommentteja ja sanaa on levitetty blogien ja facebookin välityksellä. Olisi tärkeää, ettei Viatorin kaltainen iso matkanjärjestäjä asettuisi tällaisen toiminnan taakse ja onneksi myös Viatorin suuntaan palautetta on jo mennyt.

Free Your Love. Save Our Bridges.

PÄIVITYS 26.4: Viator on poistanut workshopin retkivalikoimistaan 🙂

gargoili 078
Sillan alta Pariisia ihastellessa ei ainakaan näe lukkoja.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s