Rantaloma Pariisissa?

Hiekkarantaa ja aurinkotuoleja keskellä Pariisia? Kyllä vain. Vuosittainen Paris Plage –tapahtuma on taas alkanut ja elokuun 21. päivään saakka on kaupunkilaisilla ja turisteilla mahdollisuus nauttia rantaelämästä Seinen oikealla rannalla (sekä Bassin de la Villette –tekojärvellä hieman ydinkeskustan ulkopuolella).Seinen rannoille on tänäkin kesänä tuotu tonneittain hiekkaa, kymmenittäin palmuja, ripoteltu aurinkotuoleja ja –varjoja, kasattu kahviloita ja jäätelökiskoja, rakennettu petankkialueita ja vaikka mitä. Vielä kun Seineen pystyisi pulahtamaan, olisi rantapäivän vietto porottavan auringon alla miellyttävämpää, mutta vilvoitella voi paikalle tuotujen sademetsäsuihkujen alla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta mikäli mielii vallata aurinkotuolin itselleen, kannattaa paikalle saapua heti aamusta, sillä tapahtuma on hyvin suosittu. Alue on rajattu ja vartioitu, ja sinne tultaessa pitää laukkujen ja reppujen sisältö esitellä järjestyksenvalvojille. Tähän toki on jokainen Pariisissa viime kuukausina matkustellut saanut tottua. Muutaman kilometrin mittainen alue avataan klo 09 aamuisin ja suljetaan puolilta öin, joten rannalla voi rattoisasti viettää vaikka koko päivän.

Paris Plage järjestetään tänä vuonna 14:nnen kerran.

DSC_0279 (1)

DSC_0278 (1)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s