Florent Mothe: Quoi de neuf

Kun YouTubessa tulee vastaan kiva ranskankielinen kappale, jonka musiikkivideo on kuvattu Pariisissa, on se jaettava! Florent Mothe on 35-vuotias ranskalainen laulaja ja näyttelijä, joka aloitti musiikin opiskelemisen 7-vuotiaana. Ensimmäisen bändinsä hän perusti teini-ikäisenä ja pääsi sen myötä kiertämään niin Ranskaa kuin muutakin Eurooppaa. Bändikokeilujen jälkeen Mothe aloitti soolouransa ja latasi musiikkiaan Myspaceen. Sieltä hänet bongasi tuottaja, joka kutsui Mothen Mozart, l’opéra rock -musikaalin koe-esiintymiseen. Ura urkeni sitä kautta musikaalitähdeksi.

Mothe julkaisi ensimmäisen soololevynsä Rock in Chair vuonna 2013 ja kakkosalbuminsa Danser sous la pluie aiemmin tänä vuonna.

Mutta se video! Uusimmalta albumilta on julkaistu kappale Quoi de neuf ja sen videossa kuljetaan pitkin Pariisin katuja ja päädytään lopulta tanssimaan talojen katoille. Ihana hyvänmielen video! Olkaa hyvä:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s